WELKOM

 
Dit jaar heeft u plannen om uw vakantie door te brengen in Poitou-Charentes, in de Deux Sèvres en u droomt ervan om de Marais Poitevin te ontdekken. Waar gaat u logeren?

Waarom niet in de gastenkamers van ons karakteristieke herenhuis opgetrokken in de typisch regionale stijl van het "Groene Venetië", dat geschikt is voor fijne familie vakantie. Of het nu gaat om groepen of stelletjes.

 

Gîtes de France heeft ons gewaardeerd met 3 sterren en het label "chambres de charme".

Als het aan ons ligt ontvangen wij u graag met warmte en hartelijkheid.

In zeer veel Franse maar ook Europese reisgidsen worden wij aangehaald.


 Huisvesting
Zowel op de begane grond als op de etage zijn onze kamers geheel verschillend, allen met stijlvol aangekleed en voorzien van sanitair en aparte toiletten. Ze kunnen met gemak 1 tot 5 personen onderdak bieden (en als hij mee gaat, ook uw hond!)

Faciliteiten
Het huis is groot en beschikt over een kleine keuken waar u uw picknick kunt klaarmaken met een koelkast voor gemeenschappelijk gebruik.

 

Ontspanning
Onze bezoekers zullen de rustige besloten en fraai begroeide tuin met zitjes waarderen. Het aperitief wordt ook in de tuin geschonken.

Toerisme
Om u zo veel als mogelijk te helpen de ontelbare charmes van de regio te ontdekken beschikken wij over een grote verscheidenheid aan documentatie, die een groot deel van de mogelijke activiteiten, wandelingen en tochten dekken in een straal van 1 uur rondom ons huis.

Omdat we de meeste mooie plekjes kennen, kunnen we u ook goede raad geven als het gaat om een boot- of fietstocht of hete lucht ballonvaart...


  • Te midden van de region Nouvelle Aquitaine (ex Charentes-Poitou)
  • Op 5 minuten afstand van de autoroute A10 (Paris-Bordeaux)
  • Aan de toegangsporten van het Marais Poitevin